loading ...
RO
ro hu en
     

    EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

    BORSEC

    Borsec

    GPS: 46.968077, 25.557850

    arată pe hartă

    Tel.

    E-mail: koronapanzio43@freemail.hu

    trimite mesaj

    Localitatea: Borsec

    Locul desfăşurării: Carpati, Nr. 113 (Pensiunea Korona)

    Perioada: 12. Septembrie 2016 - 18. Septembrie 2016

    Organizator eveniment: Pensiunea Korona

    Numele persoanei de contact: A foglalkozásokat vezetik: Barabás- Molnár Zsófia Puskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin

    E-mail organizator: koronapanzio43@freemail.hu

    EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

    Prezentare generală - EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN Borsec

    Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)
    Időtartam:7 nap / 6 éjszaka
    Helyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezet
    Szállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetők
    Ellátás: napi 3 étkezés
    Korhatár: +14 ev ???
    Árak*:
    1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek
    *Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. 
    A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!
    Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.
    Helyek száma: 20 fő
    Programjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.

    A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.

    Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.
    Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. 
    A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:
    - szórakoztató társasági játékok
    - beszélgetések
    - fürdőzés, szauna

    Nap közben lehetőség lesz még a következőkre is:
    - könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!

    A foglalkozásokat vezetik:
    Barabás- Molnár Zsófia
    Puskás Attila 
    Sárpátki Melánia 
    Miklós Katalin 
    Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő
    (csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)

    A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:
    Email: koronapanzio43@freemai.hu
    Tel: 0748-914267

    A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!
    what's nearby
    Caută în vecinătate
    • cazări
    • gastronomie
    • servicii
    • atracţii
    • evenimente
    • activităţi recreative
    • trasee
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

    Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)Időtartam:7 nap / 6 éjszakaHelyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezetSzállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetőkEllátás: napi 3 étkezésKorhatár: +14 ev ???Árak*:1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek*Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.Helyek száma: 20 főProgramjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:- szórakoztató társasági játékok- beszélgetések- fürdőzés, szaunaNap közben lehetőség lesz még a következőkre is:- könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!A foglalkozásokat vezetik:Barabás- Molnár ZsófiaPuskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő(csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:Email: koronapanzio43@freemai.huTel: 0748-914267A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!