loading ...
TREATMENT AND RELAXATION
Water sources
Baths
Mofettas
EN
ro hu en
   

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  BORSEC

  Borsec

  GPS: 46.968077, 25.557850

  show on map

  Tel.

  E-mail: koronapanzio43@freemail.hu

  send message

  City: Borsec

  Location: Carpati, Nr. 113 (Pension Korona)

  Period: September 12 2016 - September 18 2016

  Organizer: Pensiunea Korona

  Contact person: A foglalkozásokat vezetik: Barabás- Molnár Zsófia Puskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin

  E-mail: koronapanzio43@freemail.hu

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  Presentation - EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN Borsec

  Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)
  Időtartam:7 nap / 6 éjszaka
  Helyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezet
  Szállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetők
  Ellátás: napi 3 étkezés
  Korhatár: +14 ev ???
  Árak*:
  1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek
  *Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. 
  A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!
  Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.
  Helyek száma: 20 fő
  Programjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.

  A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.

  Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.
  Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. 
  A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:
  - szórakoztató társasági játékok
  - beszélgetések
  - fürdőzés, szauna

  Nap közben lehetőség lesz még a következőkre is:
  - könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!

  A foglalkozásokat vezetik:
  Barabás- Molnár Zsófia
  Puskás Attila 
  Sárpátki Melánia 
  Miklós Katalin 
  Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő
  (csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)

  A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:
  Email: koronapanzio43@freemai.hu
  Tel: 0748-914267

  A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!
  what's nearby
  Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
  • recreational activities
  • trails
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)Időtartam:7 nap / 6 éjszakaHelyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezetSzállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetőkEllátás: napi 3 étkezésKorhatár: +14 ev ???Árak*:1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek*Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.Helyek száma: 20 főProgramjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:- szórakoztató társasági játékok- beszélgetések- fürdőzés, szaunaNap közben lehetőség lesz még a következőkre is:- könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!A foglalkozásokat vezetik:Barabás- Molnár ZsófiaPuskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő(csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:Email: koronapanzio43@freemai.huTel: 0748-914267A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!