loading ...
RO
ro hu en
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Complexul de schi Speranţa
BORSEC

Bine de ştiut

 

Complexul de schi Speranţa a fost realizat în cadrul programului naţional ”Schi în România”, cu sprijin financiar de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

La baza pârtiilor există un centru turistic, unde funcţionează un restaurant, casa de bilete, toaleta, centrul de salvamont, un punct de închiriere schiuri.

 

Pista de bob de vară este o atracţie spectaculoasă din staţiunea Borsec. Are o lungime de aproape 1,5 kilometri (pistă coborâre 906 m şi pistă urcare 574 m, diferenţă de nivel 125m), durata de parcurgere este de 6-9 minute. Accesul către vârful pistei a celor aproximativ 32 de săniuţe se realizează cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcţională pe timpul sezonului rece (Complexul de schi "Speranţa", staţiunea Borsec).

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Complexul de schi Speranţa Borsec

Complexul de schi Speranţa a fost realizat în cadrul programului naţional ”Schi în România”, cu sprijin financiar de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. La baza pârtiilor există un centru turistic, unde funcţionează un restaurant, casa de bilete, toaleta, centrul de salvamont, un punct de închiriere schiuri.   Pista de bob de vară este o atracţie spectaculoasă din staţiunea Borsec. Are o lungime de aproape 1,5 kilometri (pistă coborâre 906 m şi pistă urcare 574 m, diferenţă de nivel 125m), durata de parcurgere este de 6-9 minute. Accesul către vârful pistei a celor aproximativ 32 de săniuţe se realizează cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcţională pe timpul sezonului rece (Complexul de schi "Speranţa", staţiunea Borsec).