loading ...
GYÓGYKÚRA ÉS RELAXÁCIÓ
Források
Fürdők
Mofetták
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Reménység síközpont
BORSZÉK

Jó ha tudod

 

Télen Borszék tökéletes síparadicsom kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Reménység síközpontban három különálló pálya van, amely kezdőknek és haladóknak is egyaránt megfelel.

 

A nyári bobpálya lenyűgöző attrakció Borszéken. A borszéki sípálya felvonója juttatja fel a bobszánkókat a közel 1,5 kilométeres pálya legmagasabb pontjára, melyből 574 méter emelkedőt 906 méter hosszú lecsúszás követ. Egyszerre 32 szánkó lehet a pályán, és 6-9 percet jelent egy kör. A bobpálya a tavaszi-őszi időszakban működik, a tél beálltával leszerelik azt.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Reménység síközpont

Télen Borszék tökéletes síparadicsom kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Reménység síközpontban három különálló pálya van, amely kezdőknek és haladóknak is egyaránt megfelel.   A nyári bobpálya lenyűgöző attrakció Borszéken. A borszéki sípálya felvonója juttatja fel a bobszánkókat a közel 1,5 kilométeres pálya legmagasabb pontjára, melyből 574 méter emelkedőt 906 méter hosszú lecsúszás követ. Egyszerre 32 szánkó lehet a pályán, és 6-9 percet jelent egy kör. A bobpálya a tavaszi-őszi időszakban működik, a tél beálltával leszerelik azt.