loading ...
RO
ro hu en
   

  ÎNTÂLNIREA ORAȘELOR ÎNFRĂȚITE VIITORUL EUROPEI ȘI ALEGERILE PARLAMENTARE 2019 - Borsec

  BORSEC

  Borsec

  GPS: 46.970740, 25.557915

  arată pe hartă

  Tel.

  E-mail: turism.borsec@gmail.com

  trimite mesaj

  Localitatea: Borsec

  Locul desfăşurării: Borsec, Str. Carpaţi Nr. 6/a

  Perioada: 01. August 2018 - 06. August 2018

  Organizator eveniment: Primăria Oraş Borsec

  E-mail organizator: turism.borsec@gmail.com

  Pagină web: https://www.facebook.com/Borsec-Europe-for-Citizens-2147458212154085/?modal=admin_todo_tour

  ÎNTÂLNIREA ORAȘELOR ÎNFRĂȚITE VIITORUL EUROPEI ȘI ALEGERILE PARLAMENTARE 2019 - Borsec

  Prezentare generală - ÎNTÂLNIREA ORAȘELOR ÎNFRĂȚITE VIITORUL EUROPEI ȘI ALEGERILE PARLAMENTARE 2019 - Borsec Borsec

  Oraşul Borsec, câştigătorul unui nou proiect de finanţare în cadrul programului ”Europa pentru Cetăţeni 2014-2020”, măsura 2.1 ”Întâlnirea Oraşelor Înfrăţite”, vă invită să luaţi parte la programele evenimentului.

  În perioada 1 – 6 august 2018 se va desfăşura evenimentul iniţiat de Oraşul Borsec cu titlul ”Întâlnirea oraşelor înfrăţite - Viitorul Europei şi Alegerile Parlamentare 2019”, în cadrul ediţiei a XXIII-a a Zilelor Oraşului Borsec.

  Organizarea evenimentului este dovada faptului că se pot face lucruri valoroase în viaţa unei comunităţi, cu impact regional şi naţional. În acest proiect actorii principali vor fi din 5 ţări ale Uniunii Europene: Ungaria, Slovacia, Serbia, Republica Cehă şi România - din 10 localităţi diferite ale acestor ţări.

  Un segment important în cadrul acestui eveniment va fi organizarea ”ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA CENTRUL DE TRATAMENT SPA ȘI WELLNESS” aflat în construcţie, în data de 4 august 2018. De asemenea, duminică, 5 august, va avea loc un concurs de gătit cu participarea reprezentanţilor ţărilor implicate în proiect, precum şi a localnicilor.

  what's nearby
  Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
  • activităţi recreative
  • trasee
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  ÎNTÂLNIREA ORAȘELOR ÎNFRĂȚITE VIITORUL EUROPEI ȘI ALEGERILE PARLAMENTARE 2019 - Borsec

  Oraşul Borsec, câştigătorul unui nou proiect de finanţare în cadrul programului ”Europa pentru Cetăţeni 2014-2020”, măsura 2.1 ”Întâlnirea Oraşelor Înfrăţite”, vă invită să luaţi parte la programele evenimentului. În perioada 1 – 6 august 2018 se va desfăşura evenimentul iniţiat de Oraşul Borsec cu titlul ”Întâlnirea oraşelor înfrăţite - Viitorul Europei şi Alegerile Parlamentare 2019”, în cadrul ediţiei a XXIII-a a Zilelor Oraşului Borsec. Organizarea evenimentului este dovada faptului că se pot face lucruri valoroase în viaţa unei comunităţi, cu impact regional şi naţional. În acest proiect actorii principali vor fi din 5 ţări ale Uniunii Europene: Ungaria, Slovacia, Serbia, Republica Cehă şi România - din 10 localităţi diferite ale acestor ţări. Un segment important în cadrul acestui eveniment va fi organizarea ”ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA CENTRUL DE TRATAMENT SPA ȘI WELLNESS” aflat în construcţie, în data de 4 august 2018. De asemenea, duminică, 5 august, va avea loc un concurs de gătit cu participarea reprezentanţilor ţărilor implicate în proiect, precum şi a localnicilor.