loading ...
GYÓGYKÚRA ÉS RELAXÁCIÓ
Források
Fürdők
Mofetták
HU
ro hu en
   

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

  BORSZÉK

  Borsec (Borszék)

  GPS: 46.970740, 25.557915

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail: turism.borsec@gmail.com

  üzenet küldése

  Település: Borsec (Borszék)

  Helyszín: Borsec, Str. Carpaţi Nr. 6/a

  Időpont: 2018 Agusztus 01 - 2018 Agusztus 06

  Esemény szervezője: Primăria Oraş Borsec

  Szervező e-mail címe: turism.borsec@gmail.com

  Weboldal: https://www.facebook.com/Borsec-Europe-for-Citizens-2147458212154085/?modal=admin_todo_tour

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

  Általános bemutató - TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018 Borsec (Borszék)

   

  Borszék város egy nyertes projektet mutat fel, az „Európa a polgárokért 2014-2020” program keretén belül, a „Testvértelepülések Találkozója - Európa jövője és a 2019 Európai Parlamenti választásokcím alatt, amelyre ezennel Önöket is meghívjuk.

  Az esemény 2018 augusztus 1-6 között kerül megrendezésre, a XXIII. Városnapok alkalmával, amelynek megszervezése bizonyítja azt is, hogy értékes dolgok történhetnek a közösség életében, regionális és nemzeti hatásokkal.

  A projektben tíz település vesz részt, az Európai Unió öt különböző országából:  Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Csehország valamint Románia. A projekt átfogó célja az, hogy az Európai Unió fogalmát közelebb hozza a polgárokhoz.

  „NYÍLT NAP AZ ÉPÜLŐ WELLNESS ÉS KEZELŐKÖZPONTNÁL” – a programsorozat egyik fontos momentuma lesz, 2018 augusztus 4-én.

  De vasárnap, augusztus 5-én, lesz főzőverseny is, amelyen a meghívott országok képviselői vesznek részt elsősorban, de helyi csapatok is bemutatkoznak.

  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

    Borszék város egy nyertes projektet mutat fel, az „Európa a polgárokért 2014-2020” program keretén belül, a „Testvértelepülések Találkozója - Európa jövője és a 2019 Európai Parlamenti választások„ cím alatt, amelyre ezennel Önöket is meghívjuk. Az esemény 2018 augusztus 1-6 között kerül megrendezésre, a XXIII. Városnapok alkalmával, amelynek megszervezése bizonyítja azt is, hogy értékes dolgok történhetnek a közösség életében, regionális és nemzeti hatásokkal. A projektben tíz település vesz részt, az Európai Unió öt különböző országából:  Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Csehország valamint Románia. A projekt átfogó célja az, hogy az Európai Unió fogalmát közelebb hozza a polgárokhoz. „NYÍLT NAP AZ ÉPÜLŐ WELLNESS ÉS KEZELŐKÖZPONTNÁL” – a programsorozat egyik fontos momentuma lesz, 2018 augusztus 4-én. De vasárnap, augusztus 5-én, lesz főzőverseny is, amelyen a meghívott országok képviselői vesznek részt elsősorban, de helyi csapatok is bemutatkoznak.