loading ...
GYÓGYKÚRA ÉS RELAXÁCIÓ
Források
Fürdők
Mofetták
HU
ro hu en
   

  Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése

  BORSZÉK

  Borsec (Borszék)

  GPS: 46.964556, 25.58175

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail:    ̶

  üzenet küldése

  Település: Borsec (Borszék)

  Helyszín: Borsec (Bagolyvár)

  Időpont: 2017 Agusztus 05 - 2017 Agusztus 05

  Program: Sz: 16:00 - 17:00

  Esemény szervezője: Primăria Oraş Borsec - Borszék város Önkormányzata , Consiliul Judeţean Harghita - Hargita Megye Tanácsa, Fundaţia Pro Borsec - Borszékért Alapítván

  Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése

  Általános bemutató - Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése Borsec (Borszék)

  Szombat délután, 2017 augusztus 5-én került sor a Bagolyvárnál felállított hősi emlékkereszt felszentelésére, mintegy 40 személy jelenlétében. Az eseményre nemcsak a testvértelepülések delegációi voltak kíváncsiak, hanem a borszékiek is. A keresztet Márton József, Borszék új plébánosa áldotta meg egy szép beszéd kíséretében. Az eseményt méltatta Mik József polgármester, Matuszka Antal Zákányszék polgármestere. Nagy György-János, a kereszt készítője a meghatottságtól alig jutott szóhoz. Bende Sándor térségünk országgyűlési képviselője is méltatta a kezdeményezést, és ígérte, hogy megőrízzük mindazt, amit elődeink ránk hagytak, hagynak. Sor került az új turistaút felavatására, amely összeköti a Bagolyvárt a Cseppkőbarlanggal.

  A Borszékért Alapítvány benyújtott ”Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése” című nyertes pályázat által sikerült megvalósítani, Hargita Megye Tanácsa valamint Borszék város Önkormányzata segítségével az új túristaútvonalat. Az új túraútvonal jelzése piros kereszttel van kijelölve, közepes nehézségű, távolsága 2 km, 40 perc -1 óra a menetidő. A már létező útvonal "Borszék -Bagolyvár" folytatása a Cseppkőbarlang fele a Stadionhoz érve.


  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése

  Szombat délután, 2017 augusztus 5-én került sor a Bagolyvárnál felállított hősi emlékkereszt felszentelésére, mintegy 40 személy jelenlétében. Az eseményre nemcsak a testvértelepülések delegációi voltak kíváncsiak, hanem a borszékiek is. A keresztet Márton József, Borszék új plébánosa áldotta meg egy szép beszéd kíséretében. Az eseményt méltatta Mik József polgármester, Matuszka Antal Zákányszék polgármestere. Nagy György-János, a kereszt készítője a meghatottságtól alig jutott szóhoz. Bende Sándor térségünk országgyűlési képviselője is méltatta a kezdeményezést, és ígérte, hogy megőrízzük mindazt, amit elődeink ránk hagytak, hagynak. Sor került az új turistaút felavatására, amely összeköti a Bagolyvárt a Cseppkőbarlanggal.A Borszékért Alapítvány benyújtott ”Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése” című nyertes pályázat által sikerült megvalósítani, Hargita Megye Tanácsa valamint Borszék város Önkormányzata segítségével az új túristaútvonalat. Az új túraútvonal jelzése piros kereszttel van kijelölve, közepes nehézségű, távolsága 2 km, 40 perc -1 óra a menetidő. A már létező útvonal "Borszék -Bagolyvár" folytatása a Cseppkőbarlang fele a Stadionhoz érve.