loading ...
RO
ro hu en
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
Când să ne vizitezi
BORSEC

Bine de ştiut

 

Oricȃnd este un moment bun să vizitaţi staţiunea Borsec deoarece vă aşteaptăm ȋntotdeauna cu braţele deschise şi cu un pahar de apă minerală carbogazoasă proaspătă.

Lanţul muntos şi pădurile care o înconjoară, atenuează viteza vântului, purifică aerul şi reduce variaţiile bruşte de temperatură.

Lunile de vară sunt calde, dar nu toride, ploile de scurtă durată reîmprospătează aerul.

Primăvara şi toamna sunt deosebit de frumoase. Dimineţile şi serile sunt răcoroase, dar în timpul zilei este cald şi senin.

Iernile nu sunt atât de reci pe cat s-ar putea crede.

Borsecul este un adevărat paradis al amatorilor de drumeţie şi în orice perioadă a anului puteţi vizita Poiana Zânelor (Baia Tradiţională cu apă minerală), Peştera de gheaţă, Grota Urşilor, Izvorul Străvechi (Mofeta), Cetatea Bufniţelor.

Pentru iubitorii de sport, Complexul de Schi ”Speranţa” oferă condiţii minunate pentru schi, perioada favorabilă pentru sezonul de schi ţine patru luni din decembrie pâna martie iar pentru cei care vor să descopere frumuseţile regiunii pe 2 roţi, au deja la dispoziţie 6 rute de ciclism montan calificate în Borsec.

Indiferent de anotimp, factorii naturali de cură (microclimatul, cura de aer, cura de teren, cura balneară şi apele tămăduitoare), vindecă sau ameliorează bolile de nutriţie şi metabolism, bolile aparatului circulator şi al sistemului nervos.

Borsecul este un loc prielnic pentru odihnă şi recreere, astfel să nu ezitaţi să vă răsfăţaţi şi să vă trataţi la Baia O-Saros (Baia Veche cu Nămol).

Vă invităm şi vă aşteptăm cu drag la Borsec.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Când să vizitezi destinaţia Borsec

Oricȃnd este un moment bun să vizitaţi staţiunea Borsec deoarece vă aşteaptăm ȋntotdeauna cu braţele deschise şi cu un pahar de apă minerală carbogazoasă proaspătă. Lanţul muntos şi pădurile care o înconjoară, atenuează viteza vântului, purifică aerul şi reduce variaţiile bruşte de temperatură. Lunile de vară sunt calde, dar nu toride, ploile de scurtă durată reîmprospătează aerul. Primăvara şi toamna sunt deosebit de frumoase. Dimineţile şi serile sunt răcoroase, dar în timpul zilei este cald şi senin. Iernile nu sunt atât de reci pe cat s-ar putea crede. Borsecul este un adevărat paradis al amatorilor de drumeţie şi în orice perioadă a anului puteţi vizita Poiana Zânelor (Baia Tradiţională cu apă minerală), Peştera de gheaţă, Grota Urşilor, Izvorul Străvechi (Mofeta), Cetatea Bufniţelor. Pentru iubitorii de sport, Complexul de Schi ”Speranţa” oferă condiţii minunate pentru schi, perioada favorabilă pentru sezonul de schi ţine patru luni din decembrie pâna martie iar pentru cei care vor să descopere frumuseţile regiunii pe 2 roţi, au deja la dispoziţie 6 rute de ciclism montan calificate în Borsec. Indiferent de anotimp, factorii naturali de cură (microclimatul, cura de aer, cura de teren, cura balneară şi apele tămăduitoare), vindecă sau ameliorează bolile de nutriţie şi metabolism, bolile aparatului circulator şi al sistemului nervos. Borsecul este un loc prielnic pentru odihnă şi recreere, astfel să nu ezitaţi să vă răsfăţaţi şi să vă trataţi la Baia O-Saros (Baia Veche cu Nămol). Vă invităm şi vă aşteptăm cu drag la Borsec.