loading ...
GYÓGYKÚRA ÉS RELAXÁCIÓ
Források
Fürdők
Mofetták
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Hogy jutsz el ide
BORSZÉK

Jó ha tudod

 

A “Kárpátok Gyöngyének” is nevezett Borszék üdülőtelep 26 km távolságra helyezkedik el Maroshévíz városától, a Maroshévíz – Karácsonkő országúton, a Borszék medencében (melyet a Kelemen havasok (Köves csúcs 2100 m), Besztercei havasok (1859), Csalhó hegység (Ocolaşul Mare 1907 m) és Görgényi havasok alkotnak), Hargita megye észak-nyugati részén, 900 m tengerszint feletti magasságban. 

Vonattal való megközelítés:

Vonattal Maroshévízig, majd autóval 26 km Borszék irányába; Maroshévíz-Borszék távon naponta több autóbuszjárattal rendelkezik.

Személygépkocsival való megközelítés:

a DN 15 országúton Bákó, Karácsonkő vagy Marosvásárhely irányából

a DN 15B országúton Târgu Neamţ irányából.

a DN 17B országúton Vatra Dornei irányából.

A DN 12 országúton Brassó, Sepsiszentgyörgy irányából.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Hogy jutsz el Borszékra

A “Kárpátok Gyöngyének” is nevezett Borszék üdülőtelep 26 km távolságra helyezkedik el Maroshévíz városától, a Maroshévíz – Karácsonkő országúton, a Borszék medencében (melyet a Kelemen havasok (Köves csúcs 2100 m), Besztercei havasok (1859), Csalhó hegység (Ocolaşul Mare 1907 m) és Görgényi havasok alkotnak), Hargita megye észak-nyugati részén, 900 m tengerszint feletti magasságban.  Vonattal való megközelítés: Vonattal Maroshévízig, majd autóval 26 km Borszék irányába; Maroshévíz-Borszék távon naponta több autóbuszjárattal rendelkezik. Személygépkocsival való megközelítés: a DN 15 országúton Bákó, Karácsonkő vagy Marosvásárhely irányából a DN 15B országúton Târgu Neamţ irányából. a DN 17B országúton Vatra Dornei irányából. A DN 12 országúton Brassó, Sepsiszentgyörgy irányából.