loading ...
TREATMENT AND RELAXATION
Water sources
Baths
Mofettas
EN
ro hu en
   

  Borsec Fest

  BORSEC

  Borsec

  GPS: 46.970740, 25.557915

  show on map

  Tel.

  E-mail:    ̶

  send message

  City: Borsec

  Location: Bulevardul 7 Izvoare

  Period: August 20 2016 - August 21 2016

  Program: Sa: 17:30 - 24:00, Su: 16:00 - 22:00

  Organizer: Primăria Oraş Borsec, Fundaţia Pro Borsec, Consiliu Judeţean Harghita

  Website: http://www.statiuneaborsec.ro/20-21-august-invitatie-la-borsecul-nostalgic/

  Borsec Fest

  Presentation - Borsec Fest Borsec

  Vă invităm cu drag la BORSECFEST FESTIVALUL NOSTALGIC 20-21 AUGUST 2016, la Scena mică din faţa Biroului de informaţii.
  Programele consolidează spiritul turistic cu cea de joacă şi stil, eleganţă, chiar cu primul program al evenimentulu: membrii Filarmoniei de Stat din Târgu Mureş, orchestra Neumarkt Brass Quintet, care va susţine un concert de deschidere, după care vă invităm pe toţi la dans. Salonul de dansuri de societate în aer liber vă va atrage sigur la dans: programul susţinut de către membrii Forumului Tineretului din Borsec, sub conducerea maestrului de dans Kelemen Ferenc, ţine pe rol valsul, tangoul argentinian, charlestonul şi valsul englezesc.
  După dans, vă veţi putea destinde la un film deosebit: filmografia din 1934 din Ungaria păstrează pe pelicula filmului Kalotaszegi Madonna peisajele chiar din Borsec, filmul fiind turnat la obiectivele turistice de aici, şi personajul principal chiar interpretând un şlagăr binecunoscut la Cetatea Bufniţelor.
  Concertele continuă duminică cu reprezentaţia formaţiei Szalonspicc din Sfântu Gheorghe, iar cei 13 membrii ai grupului de copii talentaţi Andantini din Borsec, vor evolua cu 26 de piese muzicale – sub conducerea lui Klemenz Gréta.
  Omagiu la sărbătoarea nostalgică
  Evenimentul din acest an conţine şi o comemorare deosebit de importantă pentru Borsec. Apa minerală Borsec împlineşte în acest an 210 ani de exploatare industrială. Acest jubileu este sărbătoarea oraşului şi a întregii comunităţi deopotrivă, căci punerea bazelor acestei fabrici de îmbuteliere aduc schimbări istorice şi în rândul populaţiei, dar şi a modernizării staţiunii turistice.
  what's nearby
  Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
  • recreational activities
  • trails
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Borsec Fest

  Vă invităm cu drag la BORSECFEST FESTIVALUL NOSTALGIC 20-21 AUGUST 2016, la Scena mică din faţa Biroului de informaţii.Programele consolidează spiritul turistic cu cea de joacă şi stil, eleganţă, chiar cu primul program al evenimentulu: membrii Filarmoniei de Stat din Târgu Mureş, orchestra Neumarkt Brass Quintet, care va susţine un concert de deschidere, după care vă invităm pe toţi la dans. Salonul de dansuri de societate în aer liber vă va atrage sigur la dans: programul susţinut de către membrii Forumului Tineretului din Borsec, sub conducerea maestrului de dans Kelemen Ferenc, ţine pe rol valsul, tangoul argentinian, charlestonul şi valsul englezesc.După dans, vă veţi putea destinde la un film deosebit: filmografia din 1934 din Ungaria păstrează pe pelicula filmului Kalotaszegi Madonna peisajele chiar din Borsec, filmul fiind turnat la obiectivele turistice de aici, şi personajul principal chiar interpretând un şlagăr binecunoscut la Cetatea Bufniţelor.Concertele continuă duminică cu reprezentaţia formaţiei Szalonspicc din Sfântu Gheorghe, iar cei 13 membrii ai grupului de copii talentaţi Andantini din Borsec, vor evolua cu 26 de piese muzicale – sub conducerea lui Klemenz Gréta.Omagiu la sărbătoarea nostalgicăEvenimentul din acest an conţine şi o comemorare deosebit de importantă pentru Borsec. Apa minerală Borsec împlineşte în acest an 210 ani de exploatare industrială. Acest jubileu este sărbătoarea oraşului şi a întregii comunităţi deopotrivă, căci punerea bazelor acestei fabrici de îmbuteliere aduc schimbări istorice şi în rândul populaţiei, dar şi a modernizării staţiunii turistice.