loading ...
RO
ro hu en
  • 0
  • 2
 

Centru Naţional de Informare Şi Promovare Turistică

BORSEC

Borsec

Str. Carpaţi, Nr. 86/a

GPS: 46.972317, 25.560657

arată pe hartă

Tel. 1: +40266337522

Tel. 2: +40722676635

E-mail: turism.borsec@gmail.com

trimite mesaj + adaugă în planificator
Luni 10:00 - 17:00
Marţi 10:00 - 17:00
Miercuri 10:00 - 17:00
Joi 10:00 - 17:00
Vineri 10:00 - 17:00
Sâmbătă 10:00 - 17:00
Duminică 10:00 - 17:00
Ultima actualizare: 21. Februarie 2024
Centru Naţional de Informare Şi Promovare Turistică

Prezentare generală - Centru Naţional de Informare Şi Promovare Turistică Borsec

Operaţiunea ”Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) şi dotarea acestora” vizează activităţi menite să facă din România o destinaţie atractivă pentru turism şi afaceri, împreună cu dezvoltarea durabilă a produselor turistice şi creşterea utilizării internetului în serviciile de rezervare şi promovare turistică (e-turism).

Principalul scop al acestei Operaţiuni a Programului Operaţional Regional 2007-2013 este de construi o reţea la nivel naţional de Centre de informare şi promovare turistică în zone cu potenţial ridicat. 

Apelând la serviciile Centrului, turiştii pot beneficia de informare, de promovare centralizată a serviciilor şi pachetelor turistice, de o garantare a serviciilor de cazare, masă, precum şi de personalizare a sejurului şi asistenţă turistică de specialitate (sugestii de petrecere a timpului, obiective turistice, trasee, stabilirea unor circuite, programe turistice incluse în tarif etc).

Pentru persoanele care nu au acces la internet, serviciile Centrului se vor dovedi de un real folos. 

Borsecul vă oferă în timpul iernii un pejsaj deosebit, cu zăpadă din belşug, atât în staţiune cât şi pe versnţii muntoşi ce înconjoară localitatea. 

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie un complex de pârtii de schi, trei pârtii alăturate dotate cu teleschi, tunuri de zăpadă ultramoderne.

O atracţie deosebită reprezintă şi concursul de atelaje canine, care se organizează de mai mulţi ani consecutivi şi care tinde să ia amploare internaţională datorită concurenţilor străini, dar şi vizitatorilor al căror număr creşte de la an la an. Totodată, în fiecare iarnă se organizează Serbările Zăpezii şi diferite concursuri de schi care atrag numeroşi turişti în acestă zonă.

Experienţa dobândită de-a lungul deceniilor arată că Borsecul prin microclimatul lui este un loc ideal atât pentu menţinerea sănătăţii cât şi pentru recreere.

Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
NUME IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
Nu sunt impresii adăugate despre Centru Naţional de Informare Şi Promovare Turistică.

Fii primul care adaugă.
Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
-
Au votat 0 persoane
Votul tău: -
Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
Adaugă impresie + fotografii
Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
what's nearby
Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
  • activităţi recreative
  • trasee
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Centru Naţional De Informare Şi Promovare Turistică Borsec - +40266337522, +40722676635 - visitborsec.ro

Centru Naţional De Informare Şi Promovare Turistică Borsec. Date de contact, hartă acces, prezentare, fotografii şi comentarii despre Centru Naţional De Informare Şi Promovare Turistică.