loading ...
RO
ro hu en
  • 0
  • 8
 

Vila Borsec

BORSEC

Borsec

Str. Carpaţi, Nr. 115

GPS: 46.977178, 25.569971

arată pe hartă

Tel. 1: +40736347186

E-mail: vilaborsec@yahoo.com

trimite mesaj + adaugă în planificator
Ultima actualizare: 17. Martie 2023
Vila Borsec

Prezentare generală - Vila Borsec Borsec

Undeva în inima munţilor, într-o zonă încă din vremuri căutată şi apreciată de renumiţi medici balneologi pentru cura de aer, apă minerală şi mai ales liniste, Vila Borsec, vă aşteaptă să petreceţi câteva zile în tr-o atmosferă caldă şi relaxantă.

Aici, esenţa vieţii se completează cu ceva aparte, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor zile de adevarată relaxare; zile petrecute vizitând frumuseţi încă neexplorate şi încheiate cu o binemeritată odihnă în una dintre cele 14 camere confortabile: cu baie proprie, LCD- Cablu, internet wireless gratuit, caldură reglabilă în pardoseală la parter, apă caldă şi căldură non stop.

Vila dispune de restaurantul cald şi plăcut, terasa special amenajată pentru training-uri de aprox. 45-50 persoane, grătarul şi soba de gătit afară şi parcarea proprie supravegheată video.

La parter este încălzire în pardoseală, maşină de spălat, fier de călcat şi o încăpere amenajată pentru schiuri şi clăpari.

În cazul grupurilor organizate, se pot organiza diverse evenimente (Ex: cumătrii, nunţi, botez, aniversări, team-building).

Tot în cazul grupurilor organizate sau la comandă, în beciul frumos amenajat se pot face degustări de vinuri din cele vechi, lichioruri, pălincă, ţuică de cazan asortate cu plăcinte calde făcute la vatră.

Este situată la 250 m de pârtiile de schi din Borsec, la băile minerale din zona de agrement Poiana Zânelor se poate ajunge în 10 minute de mers pe jos.

Autogara din Borsec se află la 1,5 km, iar gara din Topliţa şi aeroportul din Târgu Mureş la 25 km, respectiv 130 km. Oaspeţii pot beneficia contra unui cost suplimentar de un serviciu de transfer de la aceste locaţii.

Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
NUME IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
Nu sunt impresii adăugate despre Vila Borsec.

Fii primul care adaugă.
Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
-
Au votat 0 persoane
Votul tău: -
Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
Adaugă impresie + fotografii
Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
what's nearby
Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
  • activităţi recreative
  • trasee
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Vila Borsec Borsec - +40736347186 - visitborsec.ro

Vila Borsec Borsec. Date de contact, hartă acces, prezentare, fotografii şi comentarii despre Vila Borsec.